Istorijski rezultati dosadašnjeg dijela ljetne sezone na Jahorini

Olimpijska planina Jahorina iz dana u dan svojom bogatom ljetnjom ponudom izaziva sve veće interesovanje ogromnog broja posjetilaca. Zahvaljujući mnogobrojnim zabavnim, adrenalinskim i interaktivnim atrakcijama jedinstvenim u Evropi, ova planina predstavlja savršeno utočište u ljetnjim mjesecima.

Istorijski rezultati dosadašnjeg dijela ljetne sezone na Jahorini

„Za prvih 12 dana poslovanja u ljetnoj sezoni 2022, Olimpijski centar Jahorina dostigao je promet cjelokupnog mjeseca jula iz prethodne ljetne sezone. Naša očekivanja za ovu sezonu upravo su i bila takva, istorijska, i sigurni smo da ćemo svim sadržajima koje smo pripremili za posjetioce Jahorini postaviti nove rekorde kako u posjećenosti planini, tako i u poslovanju ovog privrednog društva." istakao je direktor Olimpijskog centra Jahorina, gospodin Dejan Ljevnaić, i dodao: „Sve ljubitelje Jahorine očekuju mnogobrojne atrakcije adrenalinskog, interaktivnog, te zabavnog karaktera, uz pomoć kojih će vrele ljetne dane moći zamijeniti zdravim, planinskim vazduhom i boravkom u prirodi, naročito u narednim danima u kojima će uslijediti ektremno visoke temperature vazduha."

Ljeto 2022 na Jahorini biće obilježeno i, zasigurno, najuzbudljivijom ponudom kada je riječ o manifestacijama koje će uslijediti u ostatku ljetnih mjeseci, kao i sjajnim promo popustima na karte za korištenje ljetnih atrakcija. U toku je promo popust od 20% pod nazivom „Just Perfect", do 14.7, dok će ljeto iza sebe ostaviti promo periodom od 30% pod nazivom „Goodbye Summer", u periodu od 15.9. do 18.9. Svi popusti iz promo perioda odnose se na sve ljetne sadržaje.

Izvor: SportDC