Prijave za Jahorina ultra trejl i dalje otvorene

- Na takmičenje "Jahorina ultra trejl", koje će biti održano 22. i 23. jula, prijavljeno je više od 400 takmičara, a prijave za ovo takmičenje otvorene su do nedjelje, 16. jula.

Prijave za Jahorina ultra trejl i dalje otvorene

Izvor: SportDC

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić rekao je da će trkači moći da se oprobaju u četiri trke - mini trka od 10 kilometara, midi trka od 31 kilometar, maksi trka od 70 kilometara i ultra trka duga 140 kilometara, koja kreće sa mjesta gdje se spajaju rijeka Drina i Rzav.

Ljevnaić je na konferenciji za novinare rekao da se ovo takmičenje organizuje deveti put, te da će svi učesnici pred početak trke preuzeti startni paket, koji im garantuje registracija za ovaj događaj.

"Tu se nalazi profesionalno mjerenje vremena sa GPS lajv praćenjem takmičara, što će trkačima dati potpunu sigurnost. Maksimalnu sigurnost trkačima pružiće institucije Srpske - helikopterski servis, Gorska služba spasavanja, Bolnica `Srbija`, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, radnici Olimpijskog centra i drugi", istakao je Ljevnaić.