„Jahorina HOT 2022” - najveće regionalne zvijezde

Ceca, Aca Lukas, Vlado Georgiev, S.A.R.S, Kiki Lesendrić i Piloti, DJ Umek i DJ Dejan Milićević, Nervozni poštar samo su dio programa najvrelijeg događaja sezone, na najugodnijem mjestu koje možete zamisliti tokom vrelih ljetnih dana – na Jahorini! Festival „Jahorina HOT 2022" biće održan od 1. do 3. jula 2022. godine na Jahorini.

„Jahorina HOT 2022” - najveće regionalne zvijezde

Najveće regionalne muzičke zvijezde sigurno su dovoljan razlog za vikend-odmor na Jahorini, intenzivan program ovog festivala neće ostaviti mnogo prostora za odmor ali nestvarni prirodni ambijent olimpijske planine zasigurno će nahraniti sva vaša čula!

Već od petka počinjemo sa žurkom poslije posla u „Olimp baru", nastavljamo s koncertom Nervoznog poštara, a poslije toga ostajemo na 1879m nadmorske visine jer zabava u „Olimp baru" nastavlja uz svjetski poznata imena DJ scene – DJ Umeka i Dejana Milićevića. Možda ćemo se malo odmoriti uz piće u hotelu „Vučko" i balade Vlade Georgieva prije nego što nas Vlado digne sa stolica da plešemo uz njegove najveće hitove. Vrijeme za spavanje neće biti ni nakon nastupa Georgieva, jer nastavljamo sa zabavom uz bend u hotelu „Vučko" do ranog jutra.

Izvor: SportDC