Počela predizborna kampanja u Prijedoru: Predojević najavio pobjedu i promjene

Kandidat za gradonačelnika Prijedora, Goran Predojević, započeo je danas kampanju sa Trga u Prijedoru, a podršku su mu pružili Nenad Nešić, predsjednik DNS, Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke i Nedeljko Glamočak, poslanik SDS.

Počela predizborna kampanja u Prijedoru: Predojević najavio pobjedu i promjene

Goran Predojević, kandidat za gradonačelnika Prijedora istakao je da mu je čast što je kandidat ujedinjene narodne opozicije jer ljudi žele promjene i rekao da će Prijedor biti grad lider.

-Ovo će biti pobjeda naroda, pobjeda građana nad lošim sistemom. Izađite na izbore. Za naš Prijedor- poručio je Predojević.

Nenad Nešić, predsjednik DNS-a, istakao je da će Goran Predojević biti gradonačelnik svih građana i da je on bez mrlje u karijeri i privatnom životu, mlad i ugledan doktor i čovjek iz naroda.

-Vjerujem u pobjedu, jer će to biti pobjeda stručnosti, odgovornosti, pristojnosti i prestanka djeljenja Prijedorčana na ove i one – rekao je Nešić.

Nedeljko Glamočak, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, istakao je svoju punu podršku Goranu Predojeviću.

-Vjerujem da će Goran stati u red mladih, perspektivnih gradonačelnika i da će voditi računa o svojim građanima – rekao je Glamočak.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, pozvao je Prijedorčane da glasaju za doktora Gorana Predojevića da bi promjene koje su se desile u Banjaluci došle i u Prijedor.

– Uvjeren sam u dobru poltiku i čiste namjere našeg Gorana. Promjene u Prijedoru biće dobar vjesnik promjena u Srpskoj – rekao je Stanivuković.

Izvor: srpskainfo