Opozicija poziva građane da im se u četvrtak pridruže ispred Narodne skupštine

Narodni poslanici opozicije organizuju skupštinu na otvorenom na platou Narodne skupštine Republike Srpske, u četvrtak 7. septembra od 19 časova.

Opozicija poziva građane da im se u četvrtak pridruže ispred Narodne skupštine
Foto: SDS

Izvor: Srpskainfo

saopštenju klubova poslanika SDS, PDP, liste Za pravdu i red i Poslaničke grupe Narodnog fronta kaže se da sa građanima žele da razgovaraju o svim zaključcima Narodne skupštine „koje su SNSD i druge partije vlasti pogazile u poslednjih pet godina svojim djelovanjem u Sarajevu“.

U četvrtak branimo dignitet i ugled Narodne skupštine Republike Srpske, naše najznačajnije političke institucije. Obzirom da je predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić negativno odgovorio na zahtjev poslanika koji su izabrani u Republici Srpskoj, a da je u međuvremenu održana još jedna sjednica Predstavničkog doma BiH na kojoj su usvojena još dva zakona – Zakon o organizaciji tržišta vina i Zakon o strancima, smatramo da je Skupština na otvorenom prilika da narodni poslanici upoznaju građane sa ovim ali i sa svim Zaključcima Narodne skupštine Republike Srpske koje je vlast prekršila u poslednjih pet godina vlasti u Sarajevu – saopštila je opozicija i pozvala građane da nam se pridruže.