Svi zadovoljni na kraju derbija: Natho sa kreča odbranio Humsku posle majstorije Bukarija

Na kraju – svi zadovoljni. Partizan je sačuvao Humsku neosvojivom za Crvenu zvezdu, a crveno-beli velikih sedam bodova prednosti na tabeli Mozzart Bet Superlige i imaju otvoren autoput do, makar jesenje, titule – 1:1.

Svi zadovoljni na kraju derbija: Natho sa kreča odbranio Humsku posle majstorije Bukarija

Zvezda je uspela da prekine niz da prva kapitulira na stadionu Partizana, OsmanBukari je fantastičnim golom raspalio vulkan strasti na severnoj tribini, ali je Bibars Nathobio nepogrešiv sa penala, koji je prvi put u istoriji derbija posle VAR konsultacija dosuđen crno-belima.

I još jednom se stekao utisak da Zvezda nema dovoljno snage u nogama, ponovo je ove sezone teško disala u drugom poluvremenu, dok Partizan, prosto, nema dovoljno uigranih akcija, nema tečnu igru, ali mu je voljni momenat bio iznad dosadašnjih izdanja i to ga je, u neku ruku, podiglo da se izvuče iz rezultatskog minusa posle prvog poluvremena.

Partizan je u meč ušao sa idejom da čeka Zvezdu na svojoj polovini i da ukradenim loptama direktno gađa brzonogu napadačku trojku. Ali, taj recept nije funkcionisao.

Izvor: Mozartsport.com