Promocija Srednje škole unutrašnjih poslova u Zvorniku

Predstavnici Policijske urave Zvornik danas su zajedno sa predstavnicima Uprave za policijsku obuku održali promociju Srednje škole unutrašnjih poslova Republike Srpske za učenike drugih razreda zvorničkih srednjih škola, kojom prilikom su ih upoznali s mogućnostima upisa u Srednju školu, kao i drugim detaljima koji se odnose na način školovanja.

Promocija Srednje škole unutrašnjih poslova u Zvorniku
Načelnik Policijske uprave Zvornik Aleksandar Vasiljević rekao je da je ponos nositi policijsku uniformu i služiti Republici Srpskoj i njenim građanima, dodavši da učenici koji završavaju drugi razred srednje škole mogu da se upišu, prema uslovima konkursa, u treću godinu Srednje škole unutrašeih poslova.
Načelnik Vasiljević je podsjetio da je Srednja škola unutrašnjih poslova smještena u Zalužanima u Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, te dodao da su odlični uslovi za školovanje, za obuku, te smještaj, dok je obezbijeđeno radno mjesto nakon završenog školovanja.

Pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Zvornik danas su pred učenicima izveli taktičko-pokaznu vježbu, dok je istovremno izložena i oprema, sredstva za rad i vozila koje koriste policijski službenici.
Izvor: Mup.rs