Politička situacija u Semberiji sve turbulentnija: Ko je okrenuo leđa SNSD-u u Bijeljini?

Nakon što je nedavno raspuštena koalicija "Dogovor za Bijeljinu", SNSD u ovom gradu ima zamjerke na ponašanje jednog od sada već bivših koalicionih partnera.

Politička situacija u Semberiji sve turbulentnija: Ko je okrenuo leđa SNSD-u u Bijeljini?

Izvor: Nezavisne.com

Iako predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Miroslav Milovanović ne želi da kaže o kome je riječ, poznavaoci političkih prilika u Semberiji tvrde da je, po svemu sudeći, u pitanju Republička stranka Srpske, na čelu sa Slavenkom Ristićem.

Sve samo ne sumornu političku situaciju u Bijeljini dodatno je, u jednom od svojih posljednjih objava na društvenim mrežama, podgrijao upravo Milovanović.

"Baš je zanimljivo čuti šta 'tajno' o SNSD-u priča bivši partner sa lokala nakon što smo koaliciju raskinuli. Predlažem im da vrate funkcije, odu u opoziciju i da počnu javno pričati.  Nema smisla da se muče na direktorskim funkcijama i da se pate u UO ili NO", naveo je Milovanović na društvenoj mreži X.

Pitali smo ga da li je mislio na Ristića, ali nije želio odgovoriti na to pitanje. Međutim…

"Mi imamo tu sada neke stvari koje su egzaktne, prisutne na terenu i mi sada treba neke poteze da povučemo. Ne mogu ja vama dati više detalja nego što sam rekao.  Ali, ja provociram tu gospodu da se oglase direktno. Ja njih i čačkam, ne bi li se oglasili. Kada se oglase, onda ja skidam rukavice", rekao je Milovanović u izjavi za "Nezavisne novine".

SNSD je, podsjetimo, već potvrdio da će imati svog kandidata za gradonačelnika Bijeljine, a na pitanje da li se u ovoj stranci plaše da će im na megdan izaći i neko iz stranke kojoj ne želi da otkrije ime, on odgovara da ih to uopšte ne interesuje.