Novi hit Jahorine, jahanje

Jahorina, planina prirodnog sjaja i bezvremenske ljepote, ovog ljeta nudi jedinstvenu priliku za uživanje u jahanju konja. Ova regije, poznata po svojoj netaknutoj prirodi i prekrasnim pejzažima idealno je stanište za ove pametne i graciozne životinje.

Novi hit Jahorine, jahanje

Izvor: SportDC

Na Jahorini postoji ponuda koja će zadovoljiti očekivanja kako početnika, tako i  iskusnih jahača. Manjež za konje se nalazi kod polazne stanice gondole Poljice. Posjetioci na raspolaganju imaju tri opcije jahanja: u manježu, oko manježa , kao i na otvorenom za malo slobodnije i iskusnije jahače.
Na prelijepoj lokaciji, četiti konja s ljubavlju očekuju posjetioce, svaki od njih nosi snagu i eleganciju koja oduzima dah. Bećar, Hana, Šeri i Zvjezdana spremni su da vam pruže nezaboravno iskustvo.

Iskusni instruktori učiniće vaše iskustvo bezbjednim, vodeći vas kroz najljepše staze ovog kraja. Neka vas njihovo  znanje i ljubav prema konjima inspirišu  i omoguće vam da se povežete sa ovim predivnim životinjama na poseban način. Uz njihovu podršku, vaša jahačka avantura biće ispunjena uzbuđenjem i sigurnošću, ostavljajući vam neizbrisive uspomene na vaše putovanje na leđima ovih veličanstvenih stvorenja.