„Neka Cvijanovićeva popiše imovinu svojih partijskih drugova" I Slađana Jašarević se uključila u rat SDS i SNSD

SNSD je pokrenuo stranačku i medijsku mašineriju kako bi odbranili svoju propalu politiku koja je dovela do najvećeg siromaštva i najmanjeg broja stanovnika u istoriji Republike Srpske, poručila je Slađana Jašarević, predsjednica Opštinskog odbora SDS Pale.

„Neka Cvijanovićeva popiše imovinu svojih partijskih drugova" I Slađana Jašarević se uključila u rat SDS i SNSD

– Republika Srpska, pod njihovom vlašću, postala je zemlja penzionera. Trenutno imamo 270.000 penzionera dok se za “predizbornu milostinju”‘ od 100 KM registrovano tek nešto više od 80.000 mladih od 16 do 30 godina – naglasila je Jašarevićeva.

Da je svaki dan sve manje mladih u Srpskoj, kaže ona, svjedoči i činjenica da je nakon prvog upisnog roka na dva javna univerziteta ostalo slobodno skoro 2.000 mjesta.

– Potpredsjednica SNSD , gospođa Cvijanović, ako već ne zna, ne želi ili ne smije da se bavi ovim činjenicama, već uživa da broji tuđe nekretnine mogla bi da popiše i dostavi javnosti spisak imovine svojih partijskih drugova, ali i svoje porodice – poručila je Jašarevićeva.

Dodala je da javnost vjerovatno zanima i koliko je nekretnina i novca čelnicima SNSD ostalo u zemljama koje su Cvijanovićevoj i njenom šefu uvele sankcije, te da li su im, zbog rata u Ukrajini, ugroženi poslovi i imovina u Rusiji i Kini.

Izvor: Srpskainfo