Festivalom HOT Jahorina zvanično otvorena ljetnja sezona na Jahorini

Danas, 1.7.2022. godine zvanično je otvorena do sada najsadržajnija ljetnja sezona na Jahorini. U predivnom ambijentu nove „Olimp plaže" smještene na vrhu planine kod velikog jezera na konferenciji za medije govorili su direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić, pjevač Vlado Georgijev i ministar Saobraćaja i veza u Vladi RS Nedeljko Ćorić.

Festivalom HOT Jahorina zvanično otvorena ljetnja sezona na Jahorini

Dejan Ljevnaić se zahvalio svim prisutnima te pozvao sve na koncert Vlade Georgieva kojim će od 22h u hotelu Vučko biti svečano otvorena ljetnja sezona.

„Presrećan sam jer smo danas otvorili do sada najsadržajniju ljetnju sezonu u istoriji Jahorine. Simbolično se nalazimo u Olimp plaži – novom najboljem mjestu za užitak na našoj planini. Pripremili smo atrakcije i sadržaj jedinstven u Evropi, želim da ljudi znaju da ovakva ponuda postoji samo na Jahorini. Za ljubitelje adrenalina i aktivnosti na vodi, pripremili smo OLIMP park, u okviru kog ćemo ponuditi atrakcije pod nazivima Pedaline, Kajak, Lopte, ali i najduži planinski bob u jugoistočnoj Evropi. Adrenalin Park predstavljaće mjesto neprekidnog smijeha uz NauticJet, Butterfly, Tower, Loopster, SkyDive, Zipline, dok će Avantura Park biti omiljeno mjesto ljubitelja prevazilaženja prepreka poput balvana, tarzan sajli, bačvi za provlačenje i paukovih mreža. Off Road Karting, Tjubing ljetno sankalište, Biciklistička staza, Bike Park, XRaycer, panoramsko razgledanje gondolom Poljice, samo su dio sadržaja u kojima će naši posjetioci uživati ovog ljeta", dodao je Dejan.

„Jahorina je planina na koju volim da dođem i ljeti i zimi, a vjerujem da je takav slučaj i sa posjetiocima. Zadovoljstvo mi je što ću upravo na takvom mestu da održim koncert i vjerujem da nas sve čeka odličan provod", izjavio je muzički umjetnik Vlado Georgiev.

„Danas nije trenutak da podsjećamo šta smo sve uradili na Jahorini, vjerujem da se to jasno vidi. Umjesto toga, pozivam sve da uživaju u sadržajima koji, i ljeti i zimi, zadovoljavaju ukuse svih posjetilaca. Siguran sam da će ova letnja sezona oboriti sve rekorde koje smo do sada imali na Jahorini, a Vlada Republike Srpske prepoznaje potencijale i nastaviće sa investicijama na našoj Olimpijskoj ljepotici kako bismo svim posjetiocima ponudili što više", izjavio je ministar saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske Nedeljko Ćorić.

Odmah nakon konferencije uslijedila je zabava  uz  nastup grupe Nervozni Poštar. Potom od 20 časova u Olimpijskom baru nastupa fantastičan dvojac elektronske muzike - slovenački DJ Uroš Umek i jedan od najboljih regionalnih DJ-eva, Dejan Milićević. Od 22 časa, u hotelu Vučko, koncert koji će označiti sam početak sezone, održaće mega zvijezda regionalne muzičke scene, Vlado Georgiev.

Izvor: SportDC