Evo koliko će koštati medijska kampanja i organizovanje proslave Dana Republike Srpske

Predstojeća centralna manifestacija povodom obilježavanja 9. januara – Dana Republike Srpske biće održana u Banjaluci, a sudeći po iznosu koji je planiran za ove namjene proslava bi mogla biti najglamuroznija do sada.

Evo koliko će koštati medijska kampanja i organizovanje proslave Dana Republike Srpske

Izvor: Srpskainfo

Nakon što je juče konstituisan Odbor za proslavu 9. januara, kabinet predsjednika Republike, Milorada Dodika raspisao je tender za usluge medijske kampanje povodom Dana Republike Srpske, kao i organizovanja proslave, a za te namjene planirano je da se izdvoji ukupno čak 650.000 KM bez PDV.

Naime, samo za medijsku kampanju planiran je iznos od 240.000 KM, bez PDV, dok je za usluge organizovanja proslave Dana Republike Srpske planiran iznos od 410.000 KM bez PDV.

Kako je navedeno na Portalu javnih nabavki BiH, kriterij za dodjelu ugovora za usluge medijske kampanje je ekonomski najpovoljnija ponuda, a rok za preuzimanje tenderske dokumentacije je 18. decembar 2023.

S druge strane, rok za preuzimanje javnog poziva za usluge organizovanja proslave Dana Republike Srpske je 7. decembar 2023.